Wij zijn Helder

Helder vindt dat ieder slachtoffer het beste advies verdient na letselschade. Onze juristen onderscheiden zich door: persoonlijke aandacht, duidelijkheid en een hoog kennisniveau. Een gezonde dosis vechtlust zorgt voor snel resultaat. Hoewel we ons specialiseren in het behandelen van complexe schades van ondernemers, zijn we er voor iedereen.

logo

Erkend letselschade expert

Waarom kiezen voor Helder?

Kwaliteit

Wij hebben bewezen om de beste resultaten te realiseren voor mensen die letselschade hebben opgelopen. Onze juristen zijn gespecialiseerd in letselschades.

Transparantie

Wij nemen alle zorg uit handen en zorgen voor 100% transparantie in onze communicatie. Via de online tool kun je de voortgang van de zaak volgen.

Toegankelijk

Door onze persoonlijke aanpak staan we naast onze cliënten. Je eigen contactpersoon is mobiel bereikbaar en legt juridisch jargon uit in begrijpelijk Nederlands.

“Ieder slachtoffer verdient het om na een ongeval weer op een goede manier verder te kunnen leven.”

Alexander Begheyn, eigenaar

Onze medewerkers

Petra stevenaart

Petra Stevenaart

Jan Willem Prins

Jan Willem Prins

Maartje Pot- van de Geer

Maartje Pot- van de Geer

Alexander Begheyn

Auke van der Horst

Jan van den Berg

Laurens Stam

Omid Sabet

Reinout Prins

Erkend letselschade expert

Helder bij Letselschade heeft het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit houdt in dat wij erkend letselschade expert zijn. Door te kiezen voor een keurmerk houdende dienstverlener, zijn benadeelden verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening. In het NKL zijn alleen organisaties te vinden die bereid zijn de binnen de letselschadebranche opgestelde kwaliteits- en gedragsregels na te leven. Het NKL is opgezet door Stichting De Letselschade Raad, zij slaan als netwerkorganisatie een brug tussen marktpartijen en organisaties van slachtoffers, patiënten en consumenten.

Neem een kijkje achter de schermen

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.

Bel Omid

Letselschade expert

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug.