Reinout Prins - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Reinout Prins

Vaak zeg ik tegen mensen: ‘Gooi alles maar bij mij over de schutting, zodat jij je zo goed mogelijk op het herstel van je gezondheid kunt richten.’ Van discussies met verzekeraars over aansprakelijkheid en schadevergoedingen worden mensen vaak niet vrolijk. Maar ik wel!

Expertise

icoontje van een gebouw
Bedrijfsongeval
Icoontje van een hond
Letsel door een dier
icoontje van een koffer
Letselschade ondernemers
Icoontje van een vergrootglas
Second opinion
Icoontje van een auto
Verkeersongeval

“We willen dat mensen hun héle leven weer op de rit krijgen”

Naast juridische ondersteuning kan er ook op andere gebieden geholpen worden. Er kan bijvoorbeeld een arbeidsdeskundige of re-integratiedeskundige worden ingeschakeld bij problemen op het werk. Deze specialisten geven advies over mogelijke aanpassingen of helpen bij het zoeken naar een andere baan. Het kan ook zijn dat je als student problemen krijgt met studeren na een ongeval. Dan kan een onderwijsdeskundige gevraagd worden om samen in gesprek te gaan met de school. Wij willen dat mensen hun leven weer zoveel mogelijk

op de rit krijgen. Een zaak die mij is bijgebleven? Een man, die al hersenletsel had, werd aangereden door een bus. Hij kreeg precies dezelfde bloeding in zijn hoofd als de vorige keer. Zijn rechtsbijstandsverzekeraar vond dat de schade van het ongeval niet aan te tonen was. Hij had immers al hersenletsel. Ik nam toen deze zaak over en gelukkig heb ik veel kunnen betekenen. Verder kijken dan op het eerste gezicht, denken in mogelijkheden, dan kun je veel zaken goed oplossen.