Omid Sabet - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Omid Sabet

Ik ging rechten studeren omdat ik mensen wilde helpen als hen iets naars was overkomen in hun leven. In dit vak vond ik het: opkomen voor de belangen van mensen, die soms al jaren bezig zijn met hun zaak maar niet verder kwamen. Elke keer als mensen krijgen waar ze recht op hebben, heb ik een goede dag.

Expertise

Icoontje van een gebouw
Bedrijfsongeval
Icoontje van een hond
Letsel door een dier
Icoontje van een koffer
Letselschade ondernemers
Icoontje van een vergrootglas
Second opinion
Icoontje van een auto
Verkeersongeval

"Ik geef in het begin altijd alle ruimte aan mensen om hun verhaal te vertellen"

Het zijn soms kleine dingen die grote gevolgen kunnen hebben. Een man die ik bijstond, was gebeten door een hond. Het was maar een kleine beet in zijn hand, maar de wond genas niet goed. Er volgde meer onderzoeken, waarbij een infectie ontstond die het letsel nog erger maakte. De man kon zijn duim niet meer gebruiken, hij had er ook veel last van. De spanningen in het gezin werden groter: er volgde een scheiding, waardoor de zoon weer problemen kreeg op school.

Gelukkig heb ik goed kunnen helpen qua schadevergoeding, maar het blijft een triest verhaal. Ik geef in het begin altijd alle ruimte aan mensen om hun verhaal te vertellen en wat het betekent voor hun leven van nu. Dat geeft opluchting voor hen, en bovendien hoor ik dan veel informatie die belangrijk is voor de zaak. Of die verhalen niet in mijn hoofd blijven hangen? Daar bestaat gelukkig de sportschool voor. Een uurtje sporten na het werk zorgt weer voor een gezonde balans in mijn hoofd.