Eline Hoefkens - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Eline Hoefkens

Met mijn werk als juridisch-administratief medewerker maak ik onderdeel uit van het secretariaat. Ik ondersteun mijn juridische collega’s, bijvoorbeeld door dossierstukken in te boeken en de telefoon te beantwoorden. Het is de eerste keer dat ik in de letselschadebranche werk, en het bevalt me prima!

"Hier is doorgroeien een optie en dat spreekt me erg aan"

Het is af en toe heftig om te horen waar cliënten mee te maken hebben in hun leven. Bij het eerste contact aan de telefoon vertellen mensen soms meteen een heel verhaal. Een ongeval meemaken is al pittig, maar er gebeurt vaak ook nog veel narigheid erna. ‘Hoeveel kun je hebben in je leven?’ denk ik dan wel eens. Het mooie aan Helder vind ik dat iedereen dezelfde insteek heeft wat het werk betreft, namelijk: we zijn hier niet met nummertjes bezig, maar we werken hier met mensen.

Ik hoop dat onze cliënten dit gevoel ook meekrijgen. Zelf werk ik al 25 jaar in ondersteunende functies. Intussen heb ik allerlei branches gehad, maar hier is doorgroeien een optie en dat spreekt me erg aan. Buiten het werk doe ik weinig spannends, iets gezelligs doen met vrienden is al leuk genoeg. Maar soms maken mijn echtgenoot een grote, verre reis. Daar sparen we dan ook voor. Zeker na die vreselijke coronatijd gunnen we onszelf af en toe dit soort uitspattingen.