Petra Stevenaart - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Petra Stevenaart

Het persoonlijke contact is het mooiste aan dit werk. Als mensen-mens vind ik het belangrijk om de gezichten achter het dossier te leren kennen. Zeker omdat hun situaties vaak zo schrijnend zijn. Als je weet om wie het gaat, kun je immers pas echt mensgericht bezig zijn in je werk. En dit geldt niet alleen voor cliënten, maar ook voor collega’s. We letten hier goed op elkaar.

"De sfeer is bijna huiselijk, we lopen makkelijk bij elkaar naar binnen"

Als manager binnendienst ben ik verantwoordelijk voor de medewerkers van de juridisch administratieve ondersteuning, de contacten met onze zakelijke partners en nieuwe cliënten. Ik voer evaluatiegesprekken met onze medewerkers van de binnendienst en ik draag mede zorg voor het opleiden van nieuwe medewerkers. Daarnaast sta ik binnen Helder bekend als degene die orde schept in de chaos en degene die de processen structureert.

We zijn nu een middelgroot kantoor en dat werkt heel prettig. Er zijn korte lijnen naar iedereen, dus als het moet kun je snel handelen. De sfeer is bijna huiselijk, we lopen makkelijk bij elkaar naar binnen voor een advies of een kort praatje. Ook letten we op dat iemand het niet te druk krijgt. In mijn vrije tijd ben ik onder meer bezig met Italiaanse les, dat land vind ik prachtig. Ook huis- en tuininrichting is een hobby van me. En af en toe lekker creatief bezig zijn.

 

Meer weten? Bekijk hier een uitgebreid interview met Petra