Jacqueline Blaazer - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Jacqueline Blaazer

Iemand helpen geeft me energie. Mensen lopen onverwachts letsel op. Het zijn vervelende situaties waar mensen mee te maken krijgen. Dan wil ik me er sterk voor maken dat iemand zo snel en zo goed mogelijk weer verder kan, zonder zorgen over de juridische en/of financiële kant van de zaak. Daarnaast bied ik graag een luisterend oor.

Expertise

Icoontje van een gebouw
Bedrijfsongeval
Icoontje van een hond
Letsel door een dier
Icoontje van een koffer
Letselschade ondernemers
Icoontje van een vergrootglas
Second opinion
Icoontje van een koffer met een rood kruis erop
Medische fout
Icoontje van een auto
Verkeersongeval

"Goed doorvragen is gewoon belangrijk, zeker bij langlopende dossiers"

In mijn werk ben ik allround. Alle facetten van het aansprakelijkheidsrecht ken ik, maar de juridische discussie rondom bedrijfsongevallen vind ik extra uitdagend. Ook het contact met zzp’ers is altijd interessant: elke zelfstandig ondernemer doet andere werkzaamheden, voert op eigen wijze de onderneming in verschillende sectoren. Ik ben nieuwsgierig naar hun inhoudelijke werk en naar de manier waarop ze hun bedrijf voeren. Zo kan ik ook bepalen hoe ik hen het beste kan helpen. Want ondanks hun letsel hebben ze nog veel plannen voor de toekomst en een bedrijf te runnen.

We nemen bewust de tijd voor iedereen, het is bij Helder geen race tegen de klok. Goed doorvragen is heel belangrijk, zeker bij langlopende dossiers. Regelmatig kom je mensen tegen die ongelooflijk sterk zijn. Zoals een vrouw, die werd aangereden tijdens het hardlopen. Ze had zwaar blijvend letsel. Maar in plaats van boos of moedeloos te worden, kon ze oprecht plezier halen uit wat ze nog wel kon. Ze was altijd positief en zag de goede kanten, heel knap.
In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met sporten, zoals kickboksen en hardlopen.