Sandra de Haas-Weijs - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Sandra de Haas-Weijs

In dit vak moet je je kunnen inleven in mensen. Gelukkig kost me dat geen enkele moeite, empathisch vermogen zit bij me ingebakken. En: er is volop ruimte om creatieve oplossingen te bedenken, die de cliënt weer verder helpen. Je kunt op één dag met heel verschillende dingen bezig zijn.

Expertise

Icoontje van een gebouw
Bedrijfsongeval
Icoontje van een hond
Letsel door een dier
Icoontje van een koffer
Letselschade ondernemers
Icoontje van een vergrootglas
Second opinion
Icoontje van een auto
Verkeersongeval

"Je loopt als het ware een tijdje mee in hun leven"

Het ene moment voer ik een stevige juridische discussie met een verzekeraar, dan ga ik weer op huisbezoek bij een cliënt om samen van alles uit te pluizen: waar lopen ze tegenaan? Wat kunnen ze zelf oplossen, waar is hulp bij nodig? Zeker in de wat zwaardere zaken ontwikkel je een goed contact met degene om wie het gaat, maar vaak ook met de partner en andere gezinsleden. Je loopt als het ware een tijdje mee in hun leven. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Dat besefte ik weer eens toen ik een zaak kreeg van een vrouw die haar hond uitliet, en omver werd gelopen door een andere hond. Dit veroorzaakte zwaar letsel aan haar knie, schouder en pols. Ondanks de nare situatie heb ik een leuke band met haar opgebouwd. Wat ik doe in mijn vrije tijd? Koken en bakken vind ik heerlijk, het liefst complexe recepten. En als het even kan, ga ik aan de gang met deeg. Niks droge pasta uit een zakje, ik maak het lekker zelf.