Jan van den Berg - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Jan van den Berg

Medewerkers krijgen hier veel ruimte en vrijheid in hun werk. Zij zijn immers de experts, dus zij weten het beste wat er moet gebeuren. We merken dat dit uitgangspunt erg wordt gewaardeerd, mensen willen lang bij ons blijven. Je werkt hier om wie je bent, het gaat verder dan de hoeveelheid dossiers op je bureau.

Expertise

icoontje van een gebouw
Bedrijfsongeval
Icoontje van een hond
Letsel door een dier
icoontje van een koffer
Letselschade ondernemers
Icoontje van een vergrootglas
Second opinion
Icoontje van een auto
Verkeersongeval

"We geloven erg in de autonomie die alle professionals graag in hun werk willen"

Toen mede-directeur Alexander en ik voor onszelf begonnen, waren we het meteen erover eens: onze grootste kracht zit in de mensen die bij ons werken. Dus houden we goed contact met de medewerkers: hoe ervaren zij de werkdruk, wat hebben ze nodig, willen ze doorgroeien? We geloven heel erg in de autonomie die alle professionals graag in hun werk willen. Dus als iemand wil thuiswerken of wat eerder of later begint: vooral doen, en ik ga echt geen uren bijhouden. Geef vertrouwen aan mensen en je krijgt het terug, dat is ons uitgangspunt.

Benadelen we ons bedrijf hiermee? Ik denk het niet. Het levert juist een gevoel van vrijheid, werkplezier en betrokkenheid bij de medewerkers op. Naast het aansturen ben ik ook nog steeds bezig met dossiers, vooral complexere zaken. Dat zijn vaak moeilijke puzzels, maar ik houd ervan om orde te scheppen in onoverzichtelijke dossiers en oplossingen te bedenken. Dat brengt veel rust voor mensen, omdat ze eindelijk weer weten waar ze aan toe zijn. Hun opluchting zien, dat blijft goud waard voor me.