Helder werkwijze

Je wereld staat op z’n kop. Dat is wat wij vaak horen en dat is ook precies wat het is. Je dagelijkse werkzaamheden worden onderbroken en er ontstaan zorgen over de toekomst. Helder zorgt niet alleen voor een maximale schadevergoeding, maar helpt je ook door deze moeilijke periode heen.

logo

Erkend letselschade expert

Helder stappenplan

Bij Helder bij Letselschade krijg je een vaste letselschade-jurist. Van het begin tot het einde van de zaak. Alles wordt voor je geregeld. Zo heb je geen last van lange wachttijden, keuzemenu’s of ingewikkelde brieven.

1

Ongeval

Je loopt letsel op na een ongeval.

2

Kennismaking

Een jurist van Helder komt bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken.

3

Aansprakelijkheid

We onderzoeken of iemand aansprakelijk is voor de schade. Als dat zo is, wordt de tegenpartij aansprakelijk gesteld. Wijst de tegenpartij deze af, dan voeren wij de discussie.

4

Schade inventariseren

De schade die je lijdt wordt door ons bijgehouden in een schadestaat. Daarnaast vragen we in deze fase een voorschot aan, zodat jij niets uit eigen zak hoeft te betalen.

5

Herstel afwachten

We bellen je regelmatig om te vragen hoe het met je gaat. We verzamelen medische gegevens en als het nodig is vragen we advies aan een medisch adviseur.

6

Noodzakelijke hulp

Door het letsel zijn er misschien praktische zaken die je niet kunt. Misschien ontstaan er problemen op je bedrijf. Wij schakelen op tijd deskundigen in om je te helpen.

7

Helemaal hersteld?

Wij regelen de zaak met de tegenpartij als je weer hersteld bent. Je ontvangt dan ook de slotbetaling.

8

Niet volledig hersteld?

Bij blijvende klachten zorgen wij voor medische deskundigen die de klachten en de risico’s voor de toekomst onder de loep nemen. Ook stellen wij de toekomstige schade vast.

9

Nazorg

Als je een aanzienlijke schadevergoeding ontvangt, dan regelt Helder een financieel specialist die je begeleidt. Ook kun je ons altijd bereiken voor vragen zelfs nadat de zaak afgesloten is.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.

Bel Omid

Letselschade expert

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug.