Werkwijze - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

Heldere werkwijze

Wij helpen je verder

Je wereld staat op z’n kop. Dat is wat wij vaak horen en dat is ook precies wat het is. Je dagelijkse werkzaamheden worden onderbroken en er ontstaan zorgen over de toekomst. Helder zorgt niet alleen voor een maximale schadevergoeding, maar helpt je ook door deze moeilijke periode heen.

Wij zijn Helder

Helder stappenplan

1

Ongeval

Je loopt letsel op na een ongeval.

2

Kennismaking

Een jurist van Helder komt bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken.

3

Aansprakelijkheid

We onderzoeken of iemand aansprakelijk is voor de schade. Als dat zo is, wordt de tegenpartij aansprakelijk gesteld. Wijst de tegenpartij deze af, dan voeren wij de discussie.

4

Schade in kaart brengen

De schade die je lijdt wordt door ons bijgehouden. Daarnaast vragen we in deze fase een voorschot aan, zodat jij niets uit eigen zak hoeft te betalen.

5

Herstel afwachten

We bellen je regelmatig om te vragen hoe het met je gaat. We verzamelen medische informatie en als het nodig is vragen we advies aan een medisch adviseur.

6

Regelen van hulp

Door het letsel zijn er misschien praktische zaken die je niet kunt. Misschien ontstaan er problemen op je bedrijf of in je huishouden. Wij schakelen op tijd hulp in om je te helpen.

7

Helemaal hersteld?

Wij regelen de zaak met de tegenpartij als je weer hersteld bent. Je ontvangt dan ook de slotbetaling.

8

Niet volledig hersteld?

Bij blijvende klachten zorgen wij voor medische deskundigen die de klachten en de risico’s voor de toekomst onder de loep nemen. Ook stellen wij de toekomstige schade vast.

9

Nazorg

Als je een aanzienlijke schadevergoeding ontvangt, dan regelt Helder een financieel specialist die je begeleidt. Ook kun je ons altijd bereiken voor vragen zelfs nadat de zaak afgesloten is.

Veelgestelde vragen

CONTACT

Een persoonlijk gesprek?

Een ongeluk gehad? Op de weg of op het werk? Elk ongeval is anders. Wil je weten of en hoe je de schade vergoed krijgt? Neem contact met ons op!

  • Ook als je het nog niet zeker weet. Het eerste gesprek is altijd gratis en je zit nergens aan vast.
  • Je weet dan meteen of er kansen zijn voor een snelle en goede aanpak van je zaak.
  • Kies je voor ons? Dan helpen we je gratis verder. Onze kosten worden namelijk betaald door de verzekeraar die aansprakelijk is.

Meer weten? Vul het formulier hiernaast in. En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Bellen kan ook: 085-0653149

Vraag een vrijblijvend gesprek aan