Jan Willem Prins - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Jan Willem Prins

Mijn werk bestaat uit het helpen van mensen die een ongeluk hebben meegemaakt en daarbij letsel hebben opgelopen. Een letselschadezaak is voor een slachtoffer niet alleen juridisch complex, maar ook emotioneel zwaar. Het geeft mij veel voldoening om een slachtoffer in deze periode in zijn of haar leven bij te staan en, voor zover als mogelijk, te ontzorgen.

Expertise

Icoontje van een gebouw
Bedrijfsongeval
Icoontje van een hond
Letsel door een dier
Icoontje van een koffer
Letselschade ondernemers
Icoontje van een vergrootglas
Second opinion
Icoontje van een auto
Verkeersongeval

"Je maakt allerlei zaken mee, die soms best heftig kunnen zijn"

Het gaat mij niet alleen om het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding voor het slachtoffer. Ik vind het ook erg belangrijk dat ervoor gezorgd wordt dat het slachtoffer zijn of haar leven terugkrijgt van voor het ongeluk, uiteraard voor zover dat mogelijk is. Daarvoor is een goede samenwerking met de aansprakelijke verzekeraar van belang. Wanneer ik de zaak uiteindelijk tot een goed einde kan brengen voor het slachtoffer, is dat voor mij de kers op de taart.

Iemand hoeft zich dan niet meer bezig te houden met de letselschadezaak en kan zich op de toekomst richten, weer vooruitkijken. Je maakt allerlei zaken mee, die soms best heftig kunnen zijn. Om mijn conditie op peil te houden en mijn hoofd leeg te maken, is hardlopen voor mij een ideale manier. Als het weer goed is, stap ik graag op de racefiets. Bovendien woon ik maar 20 minuten van het strand, dus als ik even lekker wil uitwaaien is dat zo geregeld.