Auke van der Horst - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

MAAK KENNIS MET

Auke van der Horst

We gaan bijna altijd op bezoek bij mensen thuis, zodat ze in hun eigen omgeving hun verhaal kunnen doen. Je kunt elkaar zo leren kennen en een goede band met je cliënt opbouwen, dat vind ik erg belangrijk. Op deze manier kun je in dit werk veel betekenen voor mensen die in een moeilijke situatie zitten, soms al heel lang.

Expertise

Icoontje van een gebouw
Bedrijfsongeval
Icoontje van een hond
Letsel door een dier
Icoontje van een koffer
Letselschade ondernemers
Icoontje van een vergrootglas
Second opinion
Icoontje van een auto
Verkeersongeval

"Ik check ook altijd of er nog andere, meer praktische hulp nodig is"

Als letselschadejurist help je mensen om hun schade te verhalen op de aansprakelijke verzekeraar. Tegelijk check je ook altijd of er nog andere, meer praktische hulp nodig is. Als voorbeeld: een alleenstaande man heeft door een ongeval veel lichamelijke problemen. Hierdoor kan hij zijn eigen huishouden niet doen. Dan zorg ik ervoor dat er huishoudelijke hulp komt. De kosten verhaal ik op de verzekeraar van degene die het ongeval heeft veroorzaakt.

Sommige zaken blijven je bij. Ik heb een vrouw bijgestaan die werkelijk de ene tegenslag na de andere kreeg te verduren. Maar ondanks alle ellende bleef ze heel positief in het leven staan. Daar had ik enorm veel bewondering voor. Naast mijn juridische werk doe ik ook een stukje communicatie: ik verzorg onder meer de website. Thuis laad ik weer op, door leuke dingen te doen met mijn zoontje. De kinderspeelhoek van de bibliotheek is momenteel favoriet!