Zit er meer in?

Heb je een aanbod gekregen van de verzekeraar, maar ben je niet zeker of het een goed voorstel is? Helder Letselschade beoordeelt het graag voor je. Op basis van onze bevindingen geven wij een eerlijk advies. Als wij kansen zien, dan nemen wij de behandeling van de zaak graag van je over.

Is een second opinion nodig?

Hoe weet je of een second opinion nodig is? Als één of meer van onderstaande
punten zijn voorgevallen adviseren wij een second opinion.

  • Er wordt te laat gereageerd
  • Je hoort te lang niets
  • Je belangenbehartiger is slecht bereikbaar
  • Je krijgt geen inzicht in de schadestaat
  • De belangenbehartiger is uit op eigen gewin

Goed voor je portemonnee

Wij bespreken allereerst met jou de mogelijkheden. Meestal kunnen we kosteloos een eerste inschatting maken. Soms is het echter nodig om het hele dossier door te nemen om te beoordelen of er nog meer mogelijk is. We maken dan een duidelijke kostenafspraak met je. Als je besluit om het dossier over te dragen brengen we de kosten die dit met zich meebrengt niet bij jou in rekening. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Second opinion afspraak

Als je op basis van bovenstaande informatie denkt dat een second opinion de moeite waard is, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan zo snel mogelijk met je om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bekijken. Vul het formulier in of bel 085-0653149.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

We are here for you

Feel free to contact us. Send us a question in our live chat or call us at 085 – 065 31 49. We are available between 8:30 and 17:30 (CET) on work days.

Call Omid

injury expert

Shall I give you a call?

Leave your number and I will call you back as soon as possible.