Medewerker aan het woord: Omid Sabet - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan
Blogs
Verhalen

MEDEWERKER AAN HET WOORD

Medewerker aan het woord: Omid Sabet

Omid Sabet is één van de letselschadejuristen van Helder bij Letselschade. Hij vertelt: “Bij Helder krijg je veel vrijheid, goede begeleiding en volop mogelijkheden om te groeien. En vooral: hier kun je mensen écht helpen. Daar doe ik het voor!”

Omid woont in Arnhem. Hij is geboren in Afghanistan, toen hij zeven was kwamen hij en zijn familie naar Nederland. Hier gaat Omid naar school voetbalt op hoog niveau. Een carrière als voetballer wordt het niet, in plaats daarvan studeert hij Rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Omid: “Na een stage bij een grote rechtsbijstandverzekeraar kreeg ik een baan aangeboden op hun afdeling Letsel. Hier leerde ik Jan van den Berg en Alexander Begheyn kennen. Toen zij Helder bij Letselschade begonnen, vroegen ze mij een paar maanden later om hun team te komen versterken. Dat zag ik wel zitten! Sinds maart 2017 ben ik werkzaam als letselschadejurist bij Helder.”

 

 

Alle zorg uit handen

Als letselschadejurist behandelt Omid zelfstandig middelzware letselzaken. Hij vertelt: “Ik koos voor een studie Rechten omdat ik mensen wil helpen. Als letselschadejurist bij Helder kan dat. Na een ongeval nemen wij slachtoffers alle zorg uit handen. We staan hen bij en doen er alles aan om zo snel mogelijk het maximale resultaat te realiseren. Dat geeft ontzettend veel voldoening.”

“Je kiest zelf hoe je werkt en hoe je jouw tijd indeelt.”

“Je kiest zelf hoe je werkt en hoe je jouw tijd indeelt.”

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

“Helder bij Letselschade is een fijne werkgever”, vertelt Omid. “De sfeer binnen het bedrijf is goed: we hebben als collega’s een prettig contact met elkaar en spelen bijvoorbeeld regelmatig een potje tafelvoetbal. Als medewerker krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je kiest zelf hoe je werkt en hoe je jouw tijd indeelt. Ook is er begrip wanneer het thuis even niet zo lekker loopt. Toen mijn moeder ernstig ziek werd, kreeg ik bijvoorbeeld alle vrijheid om er voor haar en mijn familie te zijn. Helder bij Letselschade is een klein bedrijf en mede daardoor heel persoonlijk. Naar medewerkers, maar ook naar cliënten. Zo gaan we na het eerste contact altijd bij een cliënt langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.”

 

 

Blijven ontwikkelen

Omid werkt inmiddels al aardig wat jaren bij Helder bij Letselschade, maar vindt zijn werk nog altijd uitdagend. “Elke dag is anders. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door middel van opleidingen. Vorig jaar december rondde ik de opleiding Personenschade Leergang Middelzwaar Letsel af en ik ben bezig met de opleiding NIVRE register-expert Personenschade. Dat Helder mij de mogelijkheid biedt om te blijven groeien, aan mijn netwerk te bouwen en mijn kennis up-to-date te houden, vind ik heel prettig.”