Letselschade bij ondernemers - Helder bij letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

KIJK WEER VOORUIT

Je leven als ondernemer staat op z'n kop

Als jij als ondernemer gewond raakt door een ongeval, heeft dat vaak grote gevolgen. Misschien kun je je werk niet meer doen en verdien je niets omdat je geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt. Intussen blijven alle vaste lasten wel gewoon doorlopen. Je moet dus vooruit!

Ga naar verhalen

Wat kunnen wij voor je doen?

Snel een voorschot

Onze ervaring is dat de eerste periode heel belangrijk is. Als er snel een voorschot wordt betaald door de verzekeraar, kun jij je richten op je herstel en het bedrijf. Dat is niet alleen belangrijk voor de schadevergoeding, maar juist ook voor je bedrijf. Want je wilt natuurlijk graag zo snel mogelijk weer doen waar je goed in bent: ondernemen. Daarom zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk een voorschot van de verzekeraar krijgt.

Eigen jurist

Je krijgt een eigen jurist die je rechtstreeks kunt benaderen, zich vastbijt in je dossier en druk blijft houden bij de verzekeraar. Wij hebben jarenlange ervaring met het behandelen van schade van ondernemers. Daarnaast kijken wij verder dan alleen het verhalen van schade. We faciliteren bijvoorbeeld bij het inschakelen van hulp of we kunnen je advies geven hoe je jouw zaak draaiende kan blijven houden. We proberen je zoveel mogelijk te ontlasten.

WIJ REGELEN HET

Gespecialiseerd advies voor ondernemers

De juristen van Helder bij Letselschade zijn gespecialiseerd in letselschade bij ondernemers. Wij helpen jou direct op weg. We weten als geen ander dat het absoluut noodzakelijk is om bovenop de zaak te blijven zitten bij de aansprakelijke verzekeraar.

Neem contact op

Helderheid in 4 stappen

1

Gesprek

In een persoonlijk gesprek bekijken we samen jouw zaak.

2

Onderzoek

We onderzoeken wie aansprakelijk is voor jouw schade.

3

Helder

We bekijken samen hoe we jouw bedrijf in stand kunnen houden.

4

Vergoeding

We zorgen dat je schade wordt vergoed en helpen je weer op weg.

Veelgestelde vragen

Klantverhalen

Voorbeelden uit de praktijk

01

Mariska

02

Bilal

03

Diane

CONTACT

Een persoonlijk gesprek?

Heb jij als ondernemer letsel opgelopen door een ongeval? En ben jij door het ongeval arbeidsongeschikt geraakt en lijd je hierdoor inkomensverlies? Misschien heb je geen arbeidsongeschiktheidsverzekering? Neem dan contact met ons op!

  • Ook als je het nog niet zeker weet. Het eerste gesprek is altijd gratis en je zit nergens aan vast.
  • Je weet dan meteen of er kansen zijn voor een snelle en goede aanpak van je zaak.
  • Kies je voor ons? Dan helpen we je gratis verder. Onze kosten worden namelijk betaald door de verzekeraar die aansprakelijk is.

Meer weten? Vul het formulier hiernaast in. En we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Bellen kan ook: 085-0653149

Vraag een vrijblijvend gesprek aan