Agrariër en letselschade? Helder helpt!

  • Direct gratis hulp en advies
  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Professionele letselschadespecialisten
  • Gespecialiseerd in letselschade bij agrariërs

Letselschade advies voor agrariërs

Als agrariër heb je een prachtig, maar risicovol beroep. Dagelijks ben je in de weer met zware machines of dieren die onberekenbaar gedrag kunnen vertonen. En mocht je onverhoopt lichamelijk letsel oplopen, dan moet het werk gewoon doorgaan.

Op zo’n moment wil je iemand aan je zijde hebben die niet alleen begrijpt wat je vak inhoudt, maar ook bewezen expertise heeft in de letselschade. Gelukkig vind je die persoon bij Helder bij Letselschade in boerenzoon Jan van den Berg. Laat ons jou helpen en voor je het weet, kun je weer gewoon verder boeren!

Helderheid in 4 stappen

1

Kennismaken

We komen bij je langs op de boerderij voor een persoonlijk gesprek.

2

Onderzoek

Wij onderzoeken de aansprakelijkheid van jouw letselschade.

3

Hulp

We regelen hulp op de boerderij zodat je niet stil staat.

4

Vergoeding

We verhalen de schade en helpen je weer op weg.

Afspraak maken

Wat zijn de gevolgen van letselschade?

Als agrariër heb je nogal een druk leven. Je hebt niet alleen de zorg voor de dieren, maar ook de boekhouding moet bijgehouden worden en niet zelden werk je als zzp’er ook nog buiten de deur. Als je tijdens het werk letsel oploopt, zie je de kosten stijgen. Je moet bedrijfsverzorging inschakelen, wat handen vol geld kost. Loonwerkers moeten ingeschakeld worden voor werk dat je normaal zelf doet. Het is dus van essentieel belang dat de verzekeraar snel een voorschot uitbetaalt. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een vergoeding komt voor hulp op de boerderij, oftewel de kosten voor bedrijfshulp, het voeren van de dieren, etc.

 

Waarom kan Helder Letselschade jou het beste helpen?

Jan van den Berg legt uit: “Ik ben opgegroeid op de boerderij en hielp mee met het voeren van de koeien en de kalveren. Mijn vader zit in de kalverenhandel en komt bij veel boeren over de vloer. Ik ging regelmatig mee en kreeg zo een goed beeld van wat het boerenleven inhoudt. Je werkt als agrariër niet simpelweg om geld te verdienen. Nee, het is echt een manier van leven. En dat wordt door veel mensen helaas niet begrepen. Juist als je letsel oploopt, wil je dat er iemand naast je staat, die jou begrijpt en aanvoelt wat de problemen zijn. Bovendien ben ik ook ondernemer, net als jijzelf!”

“Als boerenzoon ken ik de klappen van de zweep in het werk als agrariër. Ik help je graag bij het in bedrijf houden van jouw onderneming én het claimen van jouw letselschade. Zo kun jij weer vooruit kijken.”

Jan van den Berg

Letselschade jurist

Kennismaken?

Ben jij agrariër en heb je letselschade opgelopen door een ongeval? Heb je een ongeluk gehad in het verkeer, met de tractor, een machine of dier? Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. In dit gesprek kan ik al een goede inschatting maken van de mogelijkheden om de schade te verhalen.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.

Bel Omid

Letselschade expert

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug.