Wij zijn Helder bij Letselschade

Overslaan en naar inhoud gaan

OVER ONS

Wij zijn Helder

Bij Helder vinden wij dat ieder slachtoffer het beste advies verdient na letselschade. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Ons vak gaat over mensen, niet over dossiers. Daarom komen onze juristen graag bij je op bezoek voor een goede kennismaking. Zoek je hulp? Wij nemen alle zorg uit handen en zorgen voor 100% duidelijkheid in onze communicatie. Onze hulp is bijna altijd kosteloos, je betaalt niets.

“Ieder slachtoffer verdient het om na een ongeval weer op een goede manier verder te kunnen leven.”

“Ieder slachtoffer verdient het om na een ongeval weer op een goede manier verder te kunnen leven.”

Waarom kiezen voor Helder?

We helpen je een goede schadevergoeding te krijgen. Ook bieden we ondersteuning om problemen op te lossen die zijn ontstaan door het ongeval of incident. Heb je problemen op je werk, loop je vast in je studie? Of lukt het niet om het huishouden te doen? Heb je psychische klachten? Wij kennen professionele hulpverleners en coaches die je direct kunnen ondersteunen. Zo krijg jij je leven zo snel mogelijk weer op de rit.

Wij nemen graag alle zorgen uit handen, zodat je je kunt richten op je herstel. Communicatie is alles in dit vak, daarom zetten we altijd in op 100% duidelijkheid, zowel op papier als tijdens gesprekken. We vertalen complexe, juridische taal van verzekeraars naar begrijpelijke informatie. Zo weet je altijd wat de stand van zaken is, en hoef je je daar niet meer druk om te maken. Want je hebt al genoeg andere zaken aan je hoofd.

Onze medewerkers weten hoe heftig de gevolgen van een ongeval kunnen zijn in je leven. Op het werk, in je relatie of in het gezin, lichamelijk, psychisch: een ongeluk kan alles overhoop halen. We hebben al veel gezien en meegemaakt. Daarom zijn we goed in staat om je te ondersteunen in moeilijke omstandigheden. Ook als de zaak lang duurt en verzekeraars dwars liggen. Je hoeft het niet alleen te doen!

HELDER

Erkend letselschade expert

Helder bij Letselschade heeft het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit houdt in dat wij erkend letselschade expert zijn. Door te kiezen voor een keurmerk houdende dienstverlener, zijn benadeelden verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening.