ZZP’er en letselschade?

  • Direct gratis hulp en advies
  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Professionele letselschadespecialisten
  • Gespecialiseerd in bedrijfsongevallen van zzp’ers

Je leven als zzp’er staat op z’n kop na een ongeval

Als jij als zzp’er gewond raakt door een ongeval, heeft dat direct veel impact. Misschien kun je je werk niet meer doen en moet je dus omzet missen. Als je geen arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt, dan heb je geen inkomen meer. Ondertussen blijven alle vaste lasten wel gewoon doorlopen. Je moet dus vooruit!

 

Gespecialiseerd advies voor letselschade bij ondernemers

De juristen van Helder bij Letselschade zijn gespecialiseerd in het afhandelen van letselschade bij ondernemers. Wij helpen jou direct op weg. We weten als geen ander dat het absoluut noodzakelijk is om bovenop de zaak te blijven zitten bij de aansprakelijke verzekeraar. Onze ervaring is dat de eerste periode bepalend is voor het verdere verloop. Er kan dan snel een voorschot worden bepaald zodat jij je op je herstel en het bedrijf kunt richten. Dat is niet alleen belangrijk voor de schadevergoeding, maar juist ook voor je bedrijf. Want je wilt natuurlijk graag zo snel mogelijk weer doen waar je goed in bent: ondernemen.

Helderheid in 4 stappen

1

Gesprek

In een persoonlijk gesprek bekijken we samen jouw zaak.

2

Onderzoek

We onderzoeken jouw letselschade én jouw bedrijf.

3

Helder

We bekijken samen hoe we jouw bedrijf in stand kunnen houden.

4

Vergoeding

We verhalen de schade en helpen je weer op weg.

Afspraak maken

Waarom jij voor Helder kiest

  • Je krijgt een eigen jurist die je rechtstreeks kunt benaderen, zich vastbijt in je dossier en druk blijft houden bij de verzekeraar;
  • De juristen van Helder zijn bedrijfskundig onderlegd en hebben daarmee een kennisvoorsprong op de verzekeraar;
  • Wij hebben jarenlange ervaring met het behandelen van schade van zzp’ers.

Kennismaken?

Heb jij als ondernemer letsel opgelopen door een ongeval? En ben jij door het ongeval arbeidsongeschikt geraakt en lijd je hierdoor inkomensverlies? Misschien krijg je geen uitkering via een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Elke situatie is anders.

Bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor jouw specifieke geval te bespreken of maak een afspraak. We maken graag kennis met je zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.

Bel Omid

Letselschade expert

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug.