Letselschade door een verkeersongeval

  • Direct gratis hulp en advies
  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Professionele letselschadespecialisten
  • Volledige ontzorging

Verkeersongevallen hebben impact

Verkeersongevallen komen helaas dagelijks in grote getalen voor. Naast schade aan je voertuig kun je er ook lichamelijke en/of psychische klachten aan over houden. Er komt veel op je af en de kosten lopen al gauw op. Wij helpen je graag verder en ontzorgen je, zodat jij je kunt richten op jouw herstel.

 

Wanneer kun je de schade verhalen?

Als de andere partij aansprakelijk is. Dus als de tegenpartij het ongeval heeft veroorzaakt, oftewel: hier schuldig aan is. In dat geval kunnen we de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij aansprakelijk stellen, zij vergoeden dan jouw (letsel)schade.

Helderheid in 4 stappen

1

Gesprek

In een persoonlijk gesprek bekijken we samen jouw zaak.

2

Onderzoek

We stellen de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij aansprakelijk.

3

Helder

We onderhouden contact met jou en de verzekeraar.

4

Vergoeding

We verhalen de schade en helpen je weer op weg.

Afspraak maken

Voorbeelden

Was jij zelf niet de bestuurder of was je wel de bestuurder, maar heb je het ongeval zelf veroorzaakt? We zetten deze scenario’s op een rijtje.

 

Eigen schuld?
Als je een SVI-dekking hebt, dan kun ook je schade vergoed krijgen. In dit geval via je eigen verzekeraar. Twijfel je of je een SVI-dekking hebt? Bekijk je verzekeringspolis, hier kun je het op terug vinden.

Inzittende in het voertuig?
Zat je in de auto bij iemand en kregen jullie een ongeval? In dat geval ben je een schuldloze derde, jij kon er niks aan doen dat het ongeval plaatsvond. Daarom kun je via de verzekering van de bestuurder (of van de tegenpartij) de schade verhalen. Hierover schreven we een blog.

Wat heb je nodig om de schade te verhalen?

Het is belangrijk om na het ongeval samen met de tegenpartij een schadeformulier in te vullen. Hierop noteren beide partijen hun gegevens en wat er volgens hen is gebeurd. Als er geen schadeformulier is ingevuld, kunnen we met het kentekennummer van de tegenpartij de verzekeringsgegevens opvragen. Op deze manier kunnen we alsnog de schade verhalen bij de verzekeraar.
In deze blog geven we handige tips waar je aan moet denken na een verkeersongeval.

 

In welke gevallen kunnen wij je verder helpen?

Als er (ook) sprake is van letselschade, dus lichamelijk en/of psychisch letsel door het ongeval, dan kun je een letselschadejurist inschakelen. Wij zorgen voor de vergoeding van jouw letselschade en staan je bij in het soms lange proces met de verzekeraar. Dit kost jou niets.

 

Persoonlijk gesprek

Een hersenschudding, nekpijn, rugpijn of een whiplash door een verkeersongeluk, achterop aanrijding of kettingbotsing? Elk verkeersongeval is anders.

Bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor jouw specifieke geval te bespreken of maak een afspraak.

Onze juristen kunnen meestal al in een eerste gesprek een goede inschatting geven van de haalbaarheid van jouw zaak.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.

Bel Omid

Letselschade expert

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug.