Gevallen in supermarkt

  • Direct gratis hulp en advies
  • Altijd persoonlijke begeleiding
  • Professionele letselschadespecialisten
  • Volledige ontzorging

Letsel opgelopen in een winkel of supermarkt?

Uitgegleden in een winkel door een gladde vloer? Gevallen in een supermarkt door etenswaar op de grond ? Of gestruikeld over een verlaten kratje van vakkenvullers? Als de winkel verantwoordelijk is voor jouw valpartij, dan krijg je jouw schade vergoed.

Helderheid in 4 stappen

1

Gesprek

In een persoonlijk gesprek bekijken we samen jouw zaak.

2

Onderzoek

We stellen de verzekeringsmaatschappij van de winkel aansprakelijk.

3

Helder

We onderhouden contact met jou en de verzekeraar.

4

Vergoeding

We verhalen de schade en helpen je weer op weg.

Afspraak maken

Een voorbeeld uit de praktijk

Je bent aan het koken. Je hebt eindelijk weer eens de tijd om een recept uit een receptenboek te maken. Tijdens het koken kom je er achter dat je niet alle ingrediënten hebt voor het recept. Snel op de fiets naar de supermarkt om het te halen, dan kun je verder met je culinaire hoogstandje.

In de supermarkt moet je goed kijken waar het ingrediënt ligt, het is niet iets dat je dagelijks nodig hebt. Al zoekende loop je door de supermarkt en plotseling val je heel hard op de grond. Verschrikt kijk je om je heen. Al je boodschappen liggen over de grond verspreid, omstanders staren je aan en vragen of het met je gaat. Ondertussen voel je een stekende pijn in de pols. Dat voelt niet goed.

Later blijkt dat iemand eerder een doos eieren heeft laten vallen. Er lag eigeel op de vloer en dat was nog niet schoongemaakt. Je bent daardoor uitgegleden. Door het ongeval heb je je pols gebroken. Je kan nu geen huishoudelijke taken verrichten en ook het werken in je eigen winkel kan nu niet. Wat nu?

Wie is aansprakelijk voor jouw schade?

De supermarkt moet, binnen haar mogelijke grenzen, de veiligheid van hun consumenten kunnen waarborgen. Je mag er vanuit gaan dat een vloer van een supermarkt niet glad en onveilig is en dat gevallen producten gelijk worden opgeruimd. Is dat niet zo, dan kun je daarvoor de supermarkt aansprakelijk stellen.

Als de supermarkt inderdaad verantwoordelijk is voor jouw valpartij, dan zal hun verzekeringsmaatschappij aansprakelijkheid erkennen en jouw schade vergoeden.

Persoonlijk gesprek

Helder bij Letselschade helpt je bij het proces van aansprakelijk stellen, het zorgen voor de juiste hulp, tot de gehele afwikkeling.

Bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor jouw specifieke geval te bespreken of maak een afspraak.

Onze juristen kunnen meestal al in een eerste gesprek een goede inschatting geven van de haalbaarheid van jouw zaak.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.

Bel Omid

Letselschade expert

Zal ik je even bellen?

Laat je nummer achter en ik bel je z.s.m. terug.