Een whiplash door een achterop aanrijding

Een ‘achterop aanrijding’. Iets wat helaas vaak voorkomt, maar wel vervelende gevolgen kan hebben. Zo ook in deze zaak.

Lees het verhaal van Mariska na de afbeelding

Mariska stond met haar auto stil voor het stoplicht. De auto achter haar remde te laat en botste tegen de achterkant van haar auto. De dag na het ongeval kreeg zij last van haar nek, schouders en rug. Later bleek het een whiplash te zijn. Ook kreeg zij last van paniekaanvallen. Na een aantal behandelingen bij de fysiotherapeut en gesprekken bij de psycholoog ging het gelukkig beter met Mariska en durfde zij weer in de auto te stappen.

De verzekeringsmaatschappij is van mening dat je moet werken aan je herstel. Dat je hiervoor kosten maakt is logisch en de verzekeraar moet deze kosten ook vergoeden. Wij zorgden ervoor dat de verzekeringsmaatschappij zich hieraan hield en Mariska de gemaakte kosten en het smartengeld vergoed kreeg.

Is er iemand met zijn auto achterop jouw auto gereden? 
En heb je hierdoor letsel opgelopen (bijvoorbeeld een whiplash)? Wij regelen een schadevergoeding voor je bij de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.