Op de vlucht na een aanrijding

Jeroen stond met zijn auto voor het verkeerslicht te wachten toen hij van achteren werd aangereden. De dader besloot er vandoor te gaan, maar vergat daarbij iets belangrijks.

Lees het verhaal van Jeroen na de afbeelding
auto-ongeluk

Na de aanrijding spraken de partijen af om verderop de schadeformulieren in te vullen. Toen ze in hun auto stapten om naar de zijkant van de weg te rijden, besloot de tegenpartij er vandoor te gaan. Jeroen bleef verbijsterd achter met schade aan zijn auto. Totdat Jeroen de voorbumper van de vluchtende auto op de grond zag liggen. Hierdoor beschikten wij over het kentekennummer van de tegenpartij die er vandoor ging. Hierdoor wisten we zijn gegevens te achterhalen. Zo konden wij hem alsnog aansprakelijk stellen en de (letsel)schade van Jeroen verhalen bij de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Dit leidde tot een alsnog bevredigend resultaat voor Jeroen. Eind goed, al goed!

Heb jij letselschade opgelopen door een aanrijding?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.