Letsel door het uitlaten van een hond

Heb jij wel eens gezorgd voor het huisdier van een vriend of familielid? En wist je ook dat je recht hebt op een schadevergoeding als je letsel oploopt door het huisdier van een ander?

Lees het verhaal van Leah na de afbeelding

Leah wist dit niet toen zij letsel opliep na het uitlaten van de hond van een vriendin. Tijdens het wandelen trok de hond aan de riem bij het zien van een andere hond, waardoor Leah haar vinger brak. Er werden twee schroeven in haar vinger geplaatst. Later onderging ze een tweede operatie door een ontsteking aan de vinger. En hierna moest ze nog naar een fysiotherapeut om de vinger weer goed te kunnen bewegen.

Door haar financiële situatie kon Leah deze kosten niet betalen. Toen ze erachter kwam dat ze recht had op een schadevergoeding kwam zij in contact met Helder bij Letselschade. Wij zorgden ervoor dat Leah meteen een voorschot kreeg waardoor zij alsnog naar de fysio kon. Ook de kosten van het eigen risico van de zorgverzekering was een deel van de schadevergoeding.

Heb jij letsel opgelopen door een hond van een ander?
Dan heb je recht op een schadevergoeding. Wij kunnen de schade voor je verhalen bij de verzekeringsmaatschappij van de eigenaar van de hond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.