Schadelijke stoffen ingeademd

Dirk was aan het werk op een locatie waar een zwaveltank in brand vloog. Hierdoor liep hij ernstige klachten aan zijn luchtwegen op.

Lees het verhaal van Dirk na de afbeelding
Letsel door schadelijke stoffen

Toen Dirk aankwam op de locatie waar hij aan het werk moest, hing er een soort rookwolk. Aanvankelijk zocht Dirk er niet veel achter, er liepen tenslotte nog steeds mensen rond op het terrein. Dirk ging dus ook maar aan de slag, maar al gauw kreeg hij last van zijn luchtwegen en voelde hij zijn ogen branden. Even later hoorde hij dat er een zwaveltank in brand stond. Op dat moment besefte Dirk zich dat hij hieraan was blootgesteld en dat dit zijn klachten veroorzaakte.

Aangezien het bedrijf waar hij aan het werk was niet op tijd maatregelen had getroffen na de brand van de tank, zijn zij aansprakelijk voor de schade van Dirk. Jaren later heeft Dirk nog steeds last van zijn luchtwegen. Wij zorgden ervoor dat Dirk zijn schade vergoed kreeg, waardoor hij daar geen zorgen meer over heeft.

Heb jij letsel opgelopen op je werk?
Dan heb je vaak recht op een schadevergoeding. Wij nemen je de zorgen uit handen en zorgen voor een zo gunstig mogelijke schadevergoeding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.