Rugletsel door fitnessapparaat

Youssef was aan het trainen in de sportschool toen de driehoekige handgreep van het apparaat los schoot. Hierdoor belandde hij met een klap op de grond.

Lees het verhaal van Youssef na de afbeelding

In het ziekenhuis bleek dat Youssef een rugwervel had gebroken. De verzekeringsmaatschappij stelde een onderzoek in waaruit bleek dat het fitnessapparaat niet aan de eisen voldeed. Hierdoor was de sportschool aansprakelijk voor zijn (letsel)schade. Door het rugletsel kon Youssef langere tijd niet zijn opleiding volgen, waardoor hij een studieachterstand opliep.

Als je door een ongeval studieachterstand oploopt, kom je pas later op de arbeidsmarkt terecht dan het geval was geweest zonder ongeval. Deze schade is afhankelijk van de hoogte van de opleiding die je volgt. Hier zijn standaardbedragen voor. Dit namen wij ook mee in het verhalen van de schade van Youssef.

Heb jij letsel opgelopen door een kapot fitnessapparaat?
Als de (fitness)apparatuur niet aan de eisen voldoet, heb je recht op een schadevergoeding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.