Gestruikeld over een waterslang

Angela ging met haar moeder een dagje shoppen in een winkelcentrum. Op het winkelplein was een glazenwasser aan het werk. De werkbus stond midden op het plein geparkeerd. Uit de achterkant van de bus liep een hogedrukslang. Op het moment dat Angela over de slang heen wilde stappen, trok de medewerker aan de slang waardoor deze in beweging kwam. Hierdoor struikelde Angela en viel.

Lees het verhaal van Angela na de afbeelding

Een ambulance kwam ter plaatse en bracht haar naar het ziekenhuis. Daar bleek dat haar enkel gebroken was. Een operatie was noodzakelijk. Angela kon hierdoor lange tijd niet werken. Het ongeval bracht ook psychische gevolgen met zich mee, want doordat Angela thuis kwam te zitten raakte zij in een isolement en voelde zij zich erg somber. Pas na een half jaar knapte ze weer wat op en kon zij weer aan het werk.

Wij stonden Angela na het ongeval bij en hielpen haar de schade te verhalen. Ook hielpen we haar werkgever om de schade te verhalen die zij leden. Zij moesten Angela namelijk doorbetalen, terwijl zij arbeidsongeschikt was. Wij verhaalden het netto doorbetaalde loon en de reïntegratiekosten bij de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Hierdoor konden we de schade voor de werkgever van Angela zo laag mogelijk houden.

Heb jij letsel opgelopen door toedoen van iemand anders?
Dan heb je recht op een schadevergoeding. Wij nemen je de zorgen uit handen en zorgen voor een zo gunstig mogelijke schadevergoeding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.