Een feestje dat eindigde in een nachtmerrie

Claudia was samen met haar vrienden op een festival. Een vriend van haar tilde haar voor de lol op en begon rondjes met haar te draaien. Het volgende moment werd zij wakker in een ambulance.

Lees het verhaal van Claudia na de afbeelding
Dansende mensen

Blijkbaar was haar vriend tijdens het ronddraaien zijn evenwicht verloren en met Claudia op de grond gevallen. Claudia belandde met een harde klap met haar hoofd op de grond. Hierdoor ontstond er een bloeding in haar hoofd. Na een aantal dagen in het ziekenhuis mocht Claudia naar huis waar zij verder moest herstellen.

Maanden van totale rust verstreken, maar het herstel bleef uit. Jaren later heeft zij nog last van concentratieproblemen en zware hoofdpijn. Hierdoor kon zij haar werk niet meer op haar oude niveau oppakken en kreeg ze uiteindelijk zelfs een WIA uitkering.

De gevolgen in deze zaak zijn groot. Wij hielpen Claudia met de vergoeding van haar letselschade. Ondanks dat zij waarschijnlijk nooit meer de oude wordt, hoeft zij zich niet druk te maken over financiële problemen.

Heb jij letsel opgelopen door een ander?
Bel ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor jouw specifieke geval te bespreken. Wij leggen je dan uit wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.