Aangereden op het zebrapad

Bilal was onderweg naar de supermarkt toen hij op het zebrapad werd geschept door een automobilist. Bilal werd door de lucht gelanceerd en kwam een aantal meter verderop op de grond terecht. Hij kwam er gelukkig nog redelijk goed vanaf met een aantal kneuzingen, schrammen, blauwe plekken en een hersenschudding. Het had heel anders kunnen aflopen.

Lees het verhaal van Bilal na de afbeelding

Ondanks dat Bilal geen ernstig letsel had, heeft hij wel een aantal maanden last gehad van lichamelijke klachten door het ongeval. Hij heeft veel op bed gelegen door de pijn. Bilal is voor zijn klachten bij de huisarts en fysiotherapeut geweest. Ook al is hij er goed vanaf gekomen en gelukkig volledig hersteld, toch is er sprake van letselschade en heeft hij recht op een vergoeding.

Als je als voetganger wordt aangereden door een auto, dan heb je bijna altijd recht op een vergoeding. Een automobilist moet er namelijk altijd rekening mee houden dat het gebruik van een motorvoertuig gevaar met zich mee kan brengen.

Wij zorgden ervoor dat Bilal een redelijke vergoeding kreeg voor hetgeen hij had meegemaakt. Mede hierdoor kon Bilal het afsluiten en zich weer richten op de toekomst.

Ben jij aangereden door een auto?
Dan heb je recht op een schadevergoeding. Wij nemen je de zorgen uit handen en zorgen voor een zo gunstig mogelijke schadevergoeding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.