Medewerker aan het woord: Maartje Pot – van de Geer

Maartje Pot – van de Geer ondersteunt Helder bij Letselschade sinds 1 mei 2022 als coördinator van ons secretariaat. Ze vertelt: “Ik voelde me gelijk thuis binnen het bedrijf. Bij Helder voor Letselschade staan de deuren altijd open – letterlijk en figuurlijk. Van het secretariaat tot de eigenaren van het bedrijf: iedereen is gelijk en je kunt overal terecht om jouw vragen te stellen. Dat vind ik heel belangrijk.”

Maartje is 42 jaar oud, moeder van twee dochters en woont in Laren. Na haar studie Rechten werkte ze voor verschillende advocatenkantoren, eerst op het gebied van onroerend goed en bestuursrecht en vervolgens op het gebied van echtscheidingen. Na zeven jaar bij het laatste advocatenkantoor waar ze werkte, was ze toe aan een nieuwe uitdaging buiten de advocatuur. “Letselschade is nieuw voor mij”, vertelt Maartje. “Maar de vacature van Helder bij Letselschade sprak me meteen aan. Dit goede gevoel werd bevestigd toen ik kennismaakte met het bedrijf. Inmiddels werk ik vier dagen per week met veel plezier op het kantoor in Leusden.”

Blog gaat verder na de afbeelding

Veelzijdige functie

Als coördinator secretariaat heeft Maartje een zeer veelzijdige functie binnen het letselschadebureau. “Ik stuur het secretariaat aan en leid alles in goede banen, zodat we onze letselschadejuristen zo goed mogelijk ondersteunen. Ik verdeel het werk – het beantwoorden van de telefoon, het verwerken van post en e-mails, het aannemen van nieuwe dossiers en de administratie – onder de aanwezige medewerkers van het secretariaat. Op dit moment zijn we bovendien nog hard bezig met het opbouwen van het secretariaat.”

“Mijn werkdagen beginnen met het bekijken van de verschillende mailboxen. Ik start met mijn eigen mailbox, en ga vervolgens aan de slag met de algemene mailbox van Helder en de mailboxen van de juristen. Aan de hand hiervan verdeel ik het werk onder de secretaresses en gaan we aan de slag.” Als medewerker van Helder bij Letselschade krijg je veel vrijheid. “Ik vind het zelf prettig om van 8.30 uur tot 17 uur te werken, maar dit is bij Helder zeker geen verplichting. Zolang er bezetting is, kun je zelf je uren indelen en bijvoorbeeld ruilen. Dit is heel prettig, omdat ik zo bijvoorbeeld snel kan schakelen wanneer ik voor een van mijn dochters eerder thuis moet zijn.”

“Bij Helder bij Letselschade staan de deuren letterlijk en figuurlijk altijd open”

Vriendelijk, informeel en relaxed

Helder bij Letselschade is een heel fijn bedrijf om bij te werken, vindt Maartje. “De sfeer tussen de collega’s onderling is heel goed: iedereen is vriendelijk, informeel en relaxed. Eén keer per maand werkt iedereen op het kantoor in Leusden. Dan lunchen we samen en is er ’s middags een borrel. Dit is altijd erg gezellig en zorgt ervoor dat alle collega’s elkaar goed leren kennen. Daarnaast proberen de letselschadejuristen ook elke week een dag in Leusden te werken. En daarnaast spreek ik hen in mijn functie ook regelmatig per mail of telefoon.”

Letselschaderecht is nieuw voor Maartje, maar spreekt haar wel aan. “Ik hoef in mijn functie eigenlijk niet inhoudelijk op de hoogte te zijn, maar vind het wel leuk om hierin te duiken en bijvoorbeeld oude stukken te lezen. Zo weet ik steeds beter hoe letselschadezaken in hun werk gaan.”

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.