Knallend het nieuwe jaar in

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Reden om terug te blikken op een intensief en prachtig jaar vol ontwikkelingen. En natuurlijk geven we ook graag een inkijkje in alle plannen die we voor volgend jaar hebben.

Terugblik 2022

In het afgelopen jaar hebben we ontzettend veel geleerd, persoonlijk en samen. De uitdaging was om verder te bouwen aan een hecht team met fijne collega´s. Dat deden we door voor onze medewerkers een veilige en prettige werkomgeving te creëren. Een werkomgeving waarin iedereen op de juiste plek zit, gelukkig is en waar we naar elkaar omkijken. Dat is nodig om uiteindelijk als team het optimale resultaat voor onze cliënten te boeken. Het resultaat mag er zijn, wat onze klanttevredenheid van een 9,4(!) over meer dan 200 reviews wel laat zien.

Verder brachten we onze bedrijfsprocessen verder op orde, startten we met het ontwikkelen van een eigen behandelsysteem en zetten we een geolied managementteam neer. Kortom, we legden een stabiele basis voor verdere groei.

Even wat mijlpalen op een rij die we dit jaar bereikten met ons fijne team:
● We groeiden in 2022 van 11 naar 15 medewerkers
● We verhuisden naar een nieuw hoofdkantoor in Leusden
● We kregen er een aantal geweldige businesspartners bij
● We brachten nog meer structuur aan in de bedrijfsprocessen zodat de groei door kan zetten in 2023 zonder in te leveren op kwaliteit.
● We zijn als Helder bij Letselschade een bekende speler in de letsel branche geworden.

Vooruitblik 2023

Aan het einde van het jaar blikken we natuurlijk ook vooruit. Voor 2023 hebben we weer veel mooie doelen, die weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengen.

Een greep uit onze plannen voor 2023:
● Het versterken van de samenwerking met onze huidige businesspartners en het zoeken naar samenwerking met nieuwe.
● Blijven investeren in de kwaliteit van onze medewerkers door opleiding en kennisdeling.
● Groei realiseren op de vestigingen in Arnhem en Delft en ons team van gemotiveerde en bekwame medewerkers uitbreiden.
● De klanttevredenheid op een (nog) hoger niveau brengen.

We kijken er naar uit om deze doelen weer met elkaar als team te verwezenlijken en Helder bij Letselschade in 2023 nog meer op de kaart te zetten. Daarnaast hopen we ook komend jaar weer veel nieuwe cliënten te mogen helpen op hun weg naar herstel.
Wij wensen iedereen goede Kerstdagen en in alle opzichten een voorspoedig en succesvol 2023!

Wij staan voor je klaar

Je kunt direct contact met ons opnemen. Stel je vraag in de live-chat of bel 085 – 065 31 49. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:30.